HomeЗдравјеПандемијата од 1918 прикажано во 7 минутно видео

Пандемијата од 1918 прикажано во 7 минутно видео

BuzzFeed направи 7 минутно видео за сите детали од пандемијата од грип.

Превземено од BuzzFeed

Корона вирусот не првиот што го затвори светот. Оваа е се што треба да знаете за пандемијата од грип во 1918 година.

Must Read

loading...